OM CHARLOTTE JUUL

Jeg er en uforbederlig optimist. Jeg tror på det bedste i mennesker og arbejder hver dag for at mine kunder selv kan se det potentiale, som jeg så tydeligt fornemmer i dem. Jeg brænder for og har stor erfaring med at hjælpe mine kunder derhen i livet, hvor de ønsker at være, både karrieremæssigt og privat.

HR har altid været min passion. Jeg elsker at få folk til at samarbejde og performe og til at sætte gode strukturer op omkring samarbejdet. Jeg har arbejdet med HR siden 1997 både i globale organisationer og som selvstændig med både små og store virksomheder. Som HR chef har jeg arbejdet forretningsorienteret med den helt brede HR palette og har erfaring med alt fra rekruttering og lederudvikling til kontraktskrivning, HR processer og HR administration.

Jeg er uddannet kandidat i International Business Communication og har desuden taget et hav af efteruddannelse inden for HR, personlig udvikling og ledelse.

Som person har jeg en meget praktisk indgangsvinkel til tingene, og jeg er som kommunikator direkte på en både motiverende og nænsom måde. Jeg bruger desuden min intuition som et naturligt redskab både i mit arbejde og i dagligdagen.

Læs mere om de testværktøjer, jeg bruger her.

Læs mere om min erfaring og mine kompetencer og se alle mine anbefalinger på Linkedin.

Og ring rigtig gerne, hvis du har lyst til at høre mere. på 40 71 40 70.