RETREATS I SYDFRANKRIG

I efteråret 2021 tog jeg alene op i et hus i bjergene i Sydfrankrig i to måneder. Jeg havde brug for en pause til at overveje mit liv og min fremtidige karriere. Personligt har jeg haft nogle hårde år med skilsmisse og tab af en tæt veninde, og professionelt blev jeg ikke længere motiveret og glad af mit arbejdsliv. Der skulle ske nogle ændringer!

Opholdet i Frankrig blev et vendepunkt for mig.

Som ung boede jeg nogle år i Frankrig, og gensynet med landet, kulturen, maden og sproget var i sig selv en kæmpe oplevelse for mig. Men først og fremmest oplevede jeg hvor betydningsfuldt det var, at jeg afsatte tid og rum til ro og refleksion, og hvor effektfuld det var, at jeg brugte mig selv anderledes end jeg plejede: at jeg kom fra hovedet og ned i kroppen og gik ture, dyrkede meditation og yoga og malede akvarel. Roen og aleneheden gav mig også mulighed for at mærke mig selv bedre end jeg har gjort i årevis, og hjalp mig med at finde ind til min egen sårbarhed og bearbejde sorgen over min venindes død og tabet af kernefamilien ifm. min skilsmisse.

Mit ophold har betydet, at jeg i dag tager mig selv og mine følelser meget mere alvorligt end tidligere og at jeg har fundet ind til de værdier, der er vigtige for mig både personligt og arbejdsmæssigt.

Det har også fået mig til at indse, at jeg rigtigt gerne vil hjælpe andre til at få lignende oplevelser, og jeg arbejder derfor på at finde et skønt sted helst i Sydfrankrig, hvor jeg fra efteråret 2022 kan afholde 7-dages-retreats med 8-12 deltagere.  

Mit første retreat bliver for dig, der kan mærke, at du skal noget nyt med dit arbejdsliv. Måske har du brug for en karrierepause, måske et job i en ny branche eller måske skal du bare finde modet eller motivationen til at finde et nyt job.

Retreatet vil give dig mulighed for en pause helt væk fra hverdagen, hvor du kan fokusere på dig selv og din karriere. Du vil få 1-1 karriererådgivning med mig, sparring med de øvrige deltagere og masser af tid til ro og refleksion samt meditation og fordybelse.

Kontakt mig gerne med forslag og ønsker og for opskrivning på venteliste til retreatet. Jeg glæder mig til at høre fra dig.