UDTALELSER FRA KUNDER

"Tillidsvækkende, inspirerende og opmuntrende, den bedste Outplacement-pakke man kan få!!

Jeg kan kun anbefale andre at udnytte sådan et tilbud hos Charlotte Juul."

Helle, HR konsulent

 

"Charlotte Juul er en yderst kompetent og erfaren HR-partner, som har en særlig indsigt i den finansielle sektor og brugen af værktøjer som LinkedIn. 

Hun er rigtig dygtig til at forholde sig til ens situation, når man skal søge nyt arbejde, og anvise de konkrete skridt, som skal tages - hurtigt. Det har været ganske afgørende for, at jeg formåede at opnå en ny, spændende karrierestilling i den finansielle sektor inden for blot tre måneder.

Jeg anbefaler Charlotte på det allervarmeste."

Jesper, Kommunikationschef

 

"Charlotte har altid til fulde og stor tilfredshed leveret den aftalte vare.

Jeg kan kun medgive Charlotte de bedste anbefalinger og vil til enhver tid benytte mig af Charlotte som konsulent på såvel rekruttering, diverse HR-projekter samt rådgivning og coaching."

Annette Larsen, CFO, Wealth Management Fondsmæglerselskab

 

"Jeg fik brugbar sparring omkring mine ansøgninger, mit CV og mine samtaler.

Hvis du er jobsøgende, så finder du ikke en bedre allieret end Charlotte, som hermed får mine bedste anbefalinger."

Søren, Private Banker

 

"Jeg har haft stor glæde af Charlotte Juul og kan varmt anbefale hende.

Hendes viden og erfaring omkring forløbet mellem to jobs, bearbejdning, brug af redskaber som LinkedIn, og opbygning og bearbejdning af netværk er meget værdifuld.

Charlotte er professionel, lyttende, direkte og fremadrettet, og man lærer hurtigt direkte af hendes brede erfaring."

Svend, Erhvervsrådgiver

 

"Charlotte har i min jobsøgningsproces hjulpet mig med at finde klarhed over mine kompetencer og mine udviklingsmuligheder. Hun har desuden været god til at vække tanker og inspirere til nye idéer, når CV skulle skrives, LinkedIn profilen skulle opgraderes og ansøgningerne skulle udarbejdes.

Charlotte har et godt branchekendskab og netværk. Hun er inspirerende og støttende, og er desuden god til at se muligheder i personer og tænke ud af boksen.

Jeg er meget glad for Charlottes hjælp og vil til enhver tid anbefale andre et forløb hos hende.’

Christina, Asset Manager

 

"Charlotte har været en kæmpe hjælp for mig, da jeg efter 14 år i samme firma stod i en situation hvor jeg skulle ud på jobmarkedet og finde mig et nyt job. Hun har været en virkelig stor hjælp i hele jobsøgnings-processen med alt fra at opdatere mit CV, LinkedIn profil og få lavet en skarp jobansøgning.

Jeg anbefaler varmt, at man benytter sig af Charlottes hjælp med outplacement/jobsøgning når man skal ud og finde sig et nyt job.

Efter kun 4mdr var jeg igen i et job som jeg er super glad for."

Maria, Indkøber

 

"Jeg har gennemgået et særdeles positivt outplacement forløb hos Charlotte Juul,som jeg har arbejdet sammen med siden 1997 i tiden hos SEB, og således har vi stor gensidig kendskab til hinanden.

Charlottes evner og egenskaber beskrives bedst med nedennævnte udsagn:

  • Høj grad af professionalisme
  • Stor menneskelig indsigt, imødekommende
  • Kompetent rådgivning
  • Skøn udstråling  og god kemi skaber  et godt samtalemiljø
  • Lyttende
  • God til afkode sine kunder
  • Charlotte Performer og leverer resultater

Charlotte har været en enorm hjælp i forbindelse med afdækning af min rest erhvervsevne samt mine kompetencer

Jeg kan kun på det kraftigste anbefale Charlotte. Prøv hende hvis behov opstår.

Søren, IT- og sikkerhedschef

 

"I efteråret 2014 gennemgik jeg et outplacement-forløb ved Charlotte Juul.

Charlotte er en utrolig sød, kompetent og motiverende kvinde,  som var en vigtig sparringspartner i mit outplacement-forløb. 

Især ved udarbejdelse af mit CV og i kraft af værktøjerne til at udnytte mit netværk via LInkedIn fik jeg stort udbytte af Charlottes mange års erfaring.

I forbindelse med forløbet oplevede jeg, at Charlotte var utrolig empatisk og tillidsvækkende, men hun turde udfordre mig.’

Jeg kan kun anbefale Charlotte."

Sisse, Asset Manager

 

"Charlotte har en formidabel karisma, som udstråler en varm og kompetent energi i alt hvad hun beskæftiger sig med. Charlottes ihærdige og professionelle måde at tackle en udfordring på, har jeg sjældent set tidligere.

Charlotte har lært netop mig at se klart på min aktuelle styrke og finde en vej, der giver mig en brugbar tilgang til nye overvejelser og udvikling i min fremtidige karriere. 


Charlotte kan få ens personlige kompetencer i bedre spil qua hendes store styrke og engagement i at lytte og rådgive. Bedre karriererådgiver findes næppe.

Lone, Afvikler

 

"Charlotte har med sin positive tilgang vejledt mig i hvordan jeg får fremhævet mine kvalifikationer i mit CV, og givet mig en introduktion til LinkedIn.

Charlotte har en naturlig evne til at se kvalifikationerne hos den person hun sidder overfor, og hjælpe dem i den rigtige retning. Hvis jeg igen stod i et jobskifte, og ønskede hjælp til til afpudsning af CV og ansøgninger ville jeg benytte hende.’

Karina, sekretær